when i'm not around.

Hade så sjukt jävla tråkigt igårkväll så jag satte mig och läste igenom gamla konversationer. Fyfan säger jag bara. HAHA. Tillåt mig att skratta åt mig själv (och andra) nä usch. Jag skäms. Soooo glad that it's over, trust me. Dock insåg jag att jag saknar endel människor som man tidigare stod mycket närmare än vad man gör idag. But i guess that's life. It sucks.

Färgade håret på min manetman förut, vart assnyggt.
Så nu funderar även jag på att färga håret brunt. Kanske.
Jag funderar iallafall.


like a blur.

Jag orkar inte med mig själv idag.
Bara blö. Bajs. Skit. Helvete.

Nej nu vill jag bort.
Tjaråååååå



it's so obvious.

Har suttit och läst lite inlägg på lelove bloggen. Det är sjukt hur andras historier kan påverka en. Hur man kan känna igen sig så mycket i en annan människas liv. Hur man kan förstå exakt hur den personen känt eller känner. Sick. Fast egentligen är vi ganska lika allihopa. Vi har likadana känslor, vi bara använder och visar dem olika.

Kanske borde gå och lägga mig.
Ska ju jobba imorn! Weeiii, pengar.

 

taste the earth.

Jag tror att dem gillar mig på Burger King. Skulle egentligen inte ha jobbat fören på fredag, men jag har jobbat idag och ska jobba imorgon också. Mig gör det absolut ingenting, det är pengar, give me more liksom.

Nu har jag precis hämtat ut Håkan biljetterna.
LYCKA. hihi.


bring me flowers.

Man känner sig ganska misslyckad när en handledare från jobbet ringer och undrar vart man är när man tydligen skulle ha varit på jobbet för tio minuter sen. Heja. Men till min ursäkt så var det faktiskt ingen som sagt till mig att jag skulle jobba och jag vet inte vart jobbschemat sitter. Vet fortfarande inte. Men det finns tydligen ett på internet också.

Nu har jag bokat Håkan biljetter.
Så den 13 november befinner jag mig på Hovet i Stockholm.
Awesomeness.





lost your perfect mind.

Att så få obetydliga ord kan förändra så mycket. Amazing, eller bara sick. Vet inte. Det förändrade mig iallafall och nu mår jag helt okej igen. Hatar mig själv lite för att han kan förändra mitt humör så grovt. Ingen borde ha en så stor kraft över en människa. Det är inte hälsosamt.

Något som är hälsosamt är däremot yoga.
I like it. Nu jävlar kan jag snart gå ner i splitt och spagat och hela skiten. (eller...?)
Jag kan ju hoppas iallafall.


För er som undrar så var de obetydliga orden Godkväll följt av Vad gör du? och annat ovärt.


thoughts in to words.

Melissa Horn – Som jag hade dig förut - med Lars Winnerbäck
Kent – Gamla Ullevi
Anton Kristiansson – Du Är Knark


god natt.


hurt like you.

Det är svårt att bry sig om en människa som man inte får prata med. Eller får och får. Han får inte. Jag får. Det är svårt att sluta prata med en människa som man pratat med i stort sett varje dag i två år. Ännu svårare om man inte vill sluta. För jag vill inte. Inte alls. Och det ska inte stå Lägg till som vän. Vi är vänner. Har varit det länge. Kommer att vara det mycket länge om jag får bestämma. Det känns bara konstigt. Och fel. Väldigt fel. Det gör ont i hjärtat.

Tacka fan för att jag fått jobb.


come back running.

Tänkte bara berätta att jag mår bra. Jag lever. Jag andas. Jag äter. Men viktigast av allt, JAG JOBBAR. Hihi. Tror att det är det som fått mig att leva igen. Dom verkar gilla mig. Skulle egentligen inte ha jobbat fören på måndag igen men nu så ska jag få jobba imorn (idag) 11-18 också! Weeeiii.

it feels good.


the future.

Jag har en idé, mest för att distrahera mig själv.
Tänker dock hålla den för mig själv. Kanske blir en överraskning till någon av er. Och till en person till. I have to. Älskar mig själv lite för den här idéen. Oj, vad nyfikna ni kommer att vara.

Nu ska jag kila till max men min fästmö, för sista gången i år iallafall.
På tisdag lämnar hon Sverige för nya äventyr i Australien.
Saknad blir hon. Väldigt.
Buhu.



deleted.

Life's a bitch. Then you die.
Uppmuntrande va? Ungefär lika uppmuntrande som svaret jag fick när jag frågade om jag kunde göra något: Döda mig.

Och ungefär lika uppmuntrande som kent just nu. Usch vad jag inte kan lyssna på dom längre. To bad, I'd like them. Fråga mig inte varför jag hoppar mellan svenska och engelska. Jag är splittrad. Och jag tror att jag har fem ton stenar i magen. It sure do feels like it.

Lägg till som vän


the easy way out.

Okej. Jag vet vad jag måste göra.
FAN. Smärta. Men det är det ända som skulle kunna få hela den här röran att kanske börja ordna upp sig. För mig iallafall, efter lite tid. Tänker dock inte göra det nu. Inte idag. Inte när jag ska jobba första dagen imorn och vill kunna sova ordentligt i natt. Risken för att jag bryter ihop finns också. Därför vill jag inte vara ensam. Så imorgon. My lady, om du vill ha mig hos dig (?) så kommer jag, gör det och vet att du finns där.

Jag har nog aldrig mått sämre än såhär.
Fyfan. Ångest.

give up.

Jag har växlat från att vara förbannad, till besviken, till att vara jävligt ledsen. Nu är jag mest deppig. Ser inte något direkt slut på allt heller. Har ont i magen konstant. Vill gråta men orkar inte. Usch vad jag hatar mig själv för det här. För jag vet att det är jag som satt mig i skiten. Falska förhoppningar och ord som visade sig att inte betyda mycket alls. Hur fan kan man vara så naiv och blåögd? Hemskt. Jag skäms.

När folk slutar hälsa börjar man förstå att man är hatad.
Fan. Ta mig härifrån. Jag orkar inte.


it's my day.

101010 Min dag.
Min nitton-årsdag. Lika värdelöst som att fylla sjutton.
Varför fylla nitton? Inget värt som förändras bara för att man blir ett år äldre. Eller jo, man får köpa vuxenbiljett på bussen. Värt. Om trehundrasextiofem dagar får jag gå på systemet. Hell yeah. Det ser jag fram emot.

Nu sitter jag och lyssnar på min kent-skiva som farmor köpt åt mig.
Ska snart göra mig i ordning och åka till stadsträdgården för att säga hejdå till min fästmö och hennes bestman (women)

Tjingeling.


my day, my pic.

set me free.

Spontan piercade mig idag. Najsnajsbajs.
Nu är jag speedad på kaffe och ska snart bege mig hem till palex för en nykter förfest. Taggat. Ja. Faktiskt. Klackade om ett par av mina skor idag. Believe me, det behövdes. Tror att jag gått på skruvarna de tre senaste gångerna jag använde dem. Men nu är de fina. Och ser hela ut.

starting over.



needed a break.

Snart en vecka sen jag bloggade. Jag behövde en paus. Lite tid att samla tankarna och bearbeta allt som hänt den senaste veckan. Lite tid för mig själv, för att ta mig ur allt. Jag är inte ur det än. Men tänkte bara visa att jag fortfarande lever.

Och för att muntra upp bloggen lite, börja skriva mer positiva saker. För det finns faktiskt sådana också. JAG HAR FÅTT JOBB. Weeeeeeeeeeeeiii. Nått som går som jag vill.
Allt annat som jag kanske i normala fall skulle skriva här också tänker jag inte nämna. Håller det för mig själv och berättar för dem som jag vill ska veta.

Silence sucks.


RSS 2.0